logo

Prezik

Ezen az oldalon korábbi előadásaim prezentációi találhatók.

Bízom abban, hogy azok számára is hasznos lehet, akik nem voltak jelen az adott előadásomon.

Vevőmágnes prezentáció (lead magnet)

Röviden és világosan: ha nincs vevőmágnes a honlapodon, akkor nincs esélyed! Ilyen egyszerű. Lehetsz jó helyen leszel a keresőben. Lehet, hogy sok embert elérsz. Emelheted az adwords-nek és a Facebooknak fizetett hirdetési keretedet. Lehetnek vásárlóid. De mégsem lesz profitábilis a honlapod. Miért? Mert az interneten, az egylépéses vásárlásokból nem lehet megélni. Pont. A vevőmágnesről írt bejegyzésemet itt találod.  Erről szól a Vevőmágnes képzésem, aminek a prezentációját itt találod. Kezdj bele még ma! Legyen Neked is vevőmágnesed. Ha elakadsz, akkor keress meg.
Tovább olvasok

Online értékesítési tölcsér

Ebben a preziben az online értékesítési tölcsért mutatom be. Ez az a folyamat, amit mindenképp fel kell építened. Online marketingben csak így van esélyed. Hajrá!  
Tovább olvasok

Hatékonyság növelő online marketing technikák

100 látogatóból lesz 1 vásárlónk. 99-en pedig elmennek és többi vissza se néznek. Két módszert javaslok, hogy 1 helyett 4-5 vásárlónk legyen. Vagyis, hogy 4-500%-kal növeljük meg a hatékonyságunkat.  Az előadás időpontja: 2015 május 14-én 18 óra. Klébi.
Tovább olvasok

Miben tud egy online marketing tanácsadó segíteni?

Mikor bízzunk meg online marketing tanácsadót? Az online marketingben rejlő egyik legnagyobb lehetőség, hogy rengeteg trükk, tipp, jógyakorlat, bevált módszer halmozódott fel. Tartottam erről egy előadást Ezen az előadáson “fellebbentem a fátylat” arról a tudás tárházról, amivel egy online marketing tanácsadó rendelkezik. Pontosabban rendelkezhet, ha az az online marketing tanácsadó struktúráltan gondolkodik, és gyűjti ezeket a jógyakorlatokat. Ebben a perezentációban NINCS benne minden. A ki nem töltött sorok nem véletlenek. Azokat az előadáson mondom el. Bocs! Az előadás időpontj
Tovább olvasok

Nagykovácsi vállalkozók

Ebben a két preziben a marketing alapfolyamatát mutatom be, vagyis azt a folyamatot, gondolkodás módot amivel sikeresek lehetünk az internetes vevőszerzésben. Fontos hangsúlyoznom, hogy az online marketing nem az eszközök használatától lesz eredményes. A siker titka a megfelelő stratégiának, folyamatnak a kigondolása, megalkotása és működtetése. Erről szólnak ezek a prezik. Az előadás elhangzott a Nagykovácsi Inkubátorház szervezésében 2015 február 19-én. A következő ingyenes előadásomra itt lehet regisztrálni.
Tovább olvasok

Facebook sikersztorik

Ebben a preziben 7 hazai Facebookon alapuló sikersztorit gyüjtöttem össze. A magam számára is érdekes volt azt látni, hogy mennyire igazak ezek a néha elcsépeltnek tűnő állítások: A jó tartalom a lényeg! Valóban jó tartalommal hegyeket lehet mozgatni, és jó tartalom nélkül nehezen képzelhető el siker a közösségi médiában. A közösség bevonható, és ha ez sikerül, akkor egy aranybányára leltünk. Ha igazi aktivitást tudunk kiváltani a közösségünkből, akkor nyert ügyünk van. Az egyedi, a kreatív megoldások – ha egy logikus folyamatba sikerül beágyazni ezeket – meghozzák a gyümölcsüket.
Tovább olvasok

Keresőoptimalizálás házilag

Ebben a prezentációban azokat a lépéseket mutatom be, amiket mi magunk is el tudunk végezni annak érdekében, hogy előbbre kerüljön a honlapunk a Google találati listáján.  A lépések: Kulcsszó kutatás. Kulcsszó lista összeállítás Kód ellenörzés On the site teendők Alapvető link szaporítás Blogolás – folyamatos tartalom fejlesztés PR cikk írás – elhelyezés. Az előadás elhangzott: 2014 december 11-én. A Klebelsberg Kulturkúriában
Tovább olvasok

Facebook hirdetések – a kezdeti lépések

Facebook hirdetések – a kezdeti lépések Ezzel a címmel tartottam előadást a II. kerületi Vállalkozó Klub estjén. A Facebook-on való hirdetés – jelenleg – egy olcsó, gyors és hatékony vevőszerző eszköz  Még viszonylag kevesen “kaptak rá” ezért a gyorsak most duplán nyernek. A Facebook felhasználók számának folyamatos növekedésével egyre bővül azok köre, akiket el tudunk érni. Érdekes jelenség, hogy jelenleg a felhasználó szám növekedésének a motorját az idősebbek dinamikus bővülése adja, vagyis egyre kiegyenlítettebb a FB felhasználók kor szerinti eloszlása. A FB m
Tovább olvasok

Adwords alapok

Vevőket de gyorsan Ezzel a címmel folytattuk a II. kerületi Vállalkozó Klub estjeit.   A Google Adwords beállítása lépésről lépésre. Ezt mutatom be ezen a prezin. Elhangzott 2014 október 09-én, a Klébiben.
Tovább olvasok

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Do you want massive traffic?
Scelerisque augue ac hac, aliquet, nascetur turpis. Augue diam phasellus odio lorem integer, aliquam aliquam sociis nisi adipiscing hacac.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul bela
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvajhsU2NITzJtTTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
* we never share your details with third parties.