logo
Első benyomás. Onlinemarketinges.

Az első benyomás ereje

A "WAW faktor

Egy honlapon (átlagosan) tíz-tizenöt másodpercet tölt egy látogató. Ennyi időnk van tehát, hogy a honlapunkra érkezőt meggyőzzük arról, hogy jó helyen jár. Az első benyomás ezért élet-halál kérdése. Amennyiben nem elég izgalmas a nyitó oldalunk, amennyiben nem tudatjuk egyértelműen, hogy a mi honlapunk a MEGOLDÁS, akkor vége. Egy kattintás, és a történelem részévé váltunk.

Mit kell tennünk?

 1. Nevezzük nevén a célpiacunkat! Tudnunk kell pontosan, hogy kiknek szól a honlapunk.
 2. Kínáljunk megoldást a célcsoportunk problémájára! A honlapunkon itt nem magunkról, de még csak nem is termékünkről, szolgáltatásunkról kell szólnunk, hanem arról az előnyről, amit csak mi tudunk biztosítani.
 3. Keltsünk azonnal bizalmat! A számok, az adatok, vagy elégedett ügyfeleink rövid véleménye sokkal hatásosabb, mintha hosszan ecsetelnénk a hozzáértésünket

Nézzük egy példán keresztül:

Kutyakiképzéssel foglalkozunk. Ki szeretnénk tűnni a többi kutyakiképző, kutyaiskola közül, és olyan ügyfelekre vágyunk, akik nem a legolcsóbbat keresik. Mi a megoldás? Pozícionáljuk magunkat! Íme:

Mardel kutyakiképzés.

Ahol házőrző lesz a kutyából.

Tanulóink eddig 416 otthont védtek meg

A mi ügyfeleinknek nem kellett hívnia a rendőrséget.

 • Ezzel a nyitó felülettel egy konkrét problémára nyújtunk megoldást: Biztonság a betörőktől.
 • Az ügyfeleink – akiken most nem a kutyákat, hanem a Gazdikat értjük – nem azt fogják nézni, hogy ki a legolcsóbb, hanem hogy kivel tudják megvédeni az otthonukat.
 •  Az ügyfeleinknek erős a probléma tudata (félnek a betöréstől) és ezért motiváltak. Ilyen ügyfél kell nekünk!

És végül nézzünk egy nagyon jól sikerült reklám fotót, egyeneses a BMW kreatívjainak agyából. A kép önmagért beszél. És működik a waw faktor.

Első benyomás a honlapunkon

A waw faktor ereje

 


Do you want massive traffic?
Scelerisque augue ac hac, aliquet, nascetur turpis. Augue diam phasellus odio lorem integer, aliquam aliquam sociis nisi adipiscing hacac.
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico
 • Montes vutario lacus quis preambul
 • Leftomato denitro oculus softam lorum
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
 • Dualo fitemus lacus quis preambul bela
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvajhsU2NITzJtTTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
* we never share your details with third parties.