logo

Mi a vevő?

A vevő egy olyan önző lény, aki a saját maga számára a legkedvezőbbet akarja, aki az igényei kielégítésére koncentrál és az általa vélt legkedvezőbb ajánlatot, megoldást keresi.

Elnézést, ha kicsit sokkolóan fogalmaztam, de szeretnék egy nagyon fontos szempontra rávilágítani. A vevő bizony önző. A vevőt a saját érdekei vezérlik. A vevő nem jótékonykodik velünk amikor vásárol tőlünk. A vevőnek egy cél lebeg a szeme előtt: megszerezni a legjobb ajánlatot.

És lássuk be: Ez így van rendjén!

Ettől még a vevő egy nagyon is szerethető lény, hiszen mi, akik szeretnénk eladni a cuccunkat, egészen biztosak vagyunk abban, hogy a vevőnk számára mi tudjuk nyújtani a legjobb megoldást. És ez egy tökéletes win-win szituáció lesz.

Ha ezt esetleg nem így gondoljuk, akkor baj van.

Mit jelent ez? (bocsánat a személyes példáért)

Nekem semmi kétségem sincs afelől, hogy én vagyok a legjobb megoldás azon kisvállalkozók számára, akik szeretnék a bizniszüket hatékonyabbá tenni az internet segítségével.

Miért gondolom ezt?

Mert én – onlinemarketinges.hu – elég kicsi vagyok ahhoz, hogy személyre szabott, a vállalkozás termékét, szolgáltatását, piaci helyzetét, szervezeti kultúráját, anyagi és emberei erőforrásait, maximálisan figyelembe vevő ajánlatot készítsek, és elég nagy vagyok ahhoz, hogy ezt meg is valósítsam.

Ha úgy látom, hogy nem én vagyok a vállalkozás számára a legjobb megoldás, akkor ezt szépen megmondom, és ha lehetséges, akkor ajánlok magam helyett valaki mást.

De visszatérve a vevőre.

A vevő bizony önző, és ezt nem szabad elfelejtenünk. Mi következik ebből?

Ha a VEVŐ áldoz a drága idejéből néhány másodpercet, hogy megnézze a honlapunkat, a boltunkat, a termékünket, akkor ne magunkról beszéljünk, hanem azokról az előnyökről, amit mi nyújtunk a számára. Hiszen őt ez érdekli. Ezért szakított időt a velünk való kapcsolatra.

Ha a honlapunkra látogat, akkor ne magunkról adjunk információt, hanem egyértelműen közöljük, hogy milyen előnyök származnak a számára, ha az általunk javasolt gombra kattint. (ellenkező esetben a „bezár” gombra fog kattintani)

És ha így teszünk, akkor a VEVŐ lesz a legszerethetőbb lény a vállalkozásunk számára.

 


Do you want massive traffic?
Scelerisque augue ac hac, aliquet, nascetur turpis. Augue diam phasellus odio lorem integer, aliquam aliquam sociis nisi adipiscing hacac.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul bela
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvajhsU2NITzJtTTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
* we never share your details with third parties.