logo
Találják meg a honlapomat

Találják meg a honlapom!

Ahhoz, hogy sikeres legyen a vállalkozásunk az Interneten, szükségünk van egy hatékony, saját honlapra. A baj csak az, hogy amikor elkészült a honlapunk, és boldogan hátra dőlünk, akkor mindösszesen annyit értünk el, mintha nyitottunk volna egy üzletet egy külvárosi mellékutcában. Kevés látogatónk lesz, és – ami még rosszabb – alig lesz vásárlónk.

Mi a teendő? Látogatókat kell szereznünk! Méghozzá a célcsoportunkból!

Lássunk hozzá!

A (kvalifikált) látogató szerzésre több eszköz is rendelkezésünkre áll. Nézzük a legfontosabb lehetőségeket: (nem az összest, csak a legfontosabbakat)

Keresőoptimalizálás (SEO):

A keresőoptimalizálással azt érjük el, hogy a honlapunk előkelő helyen lesz a keresőben (Google) és azok a potenciális ügyfeleink, akik keresik a termékünket, szolgáltatásunkat, rá fognak találni a honlapunkra.

Adwords hirdetés:

Az Adwords a Google hirdetési rendszere. Segítségével kattintásokat (látogatókat) vásárolhatunk.

Email kampány:

Ha rendelkezünk elegendően nagy adatbázissal (a korábbi vevőink, érdeklődőink elérhetőségi adataival) akkor egy személyes hangú levél kíséretében értesíthetjük a partnereinket, az új honlapunkról.

Közösségi média:

Rengeteg közösségi média felület létezik, de első lépésként koncentráljunk a legnagyobbra a Facebook-ra! Amennyiben rendelkezünk egy kellően sok rajongóval rendelkező Facebook oldallal (ez a ritkább eset) akkor feltétlen értesítsük az oldalunkhoz csatlakozottakat, a honlapunk megszületéséről.

Közösségi média hirdetés:

Most is maradunk a Facebook-nál. A FB hirdetések nagy előnye, hogy azok számára hirdethetünk (azoknak a személyes profilján fog megjelenni a hirdetésünk, akikről tudjuk (pontosabban a FB tudja), hogy érdeklődik az általunk nyújtott termék vagy szolgáltatás iránt. Ebből következően, csak a célcsoportunk, a potenciális ügyfeleink monitorján fog megjelenni az ajánlatunk.

Off-line eszközök:

Talán egy kicsit meglepő, de érdemes promotálnunk a honlapunkat off-line módon is. Sok esetben egy jól megtervezett szórólapozás, vagy egy hirdetés – esetleg egy PR cikk – a helyi újságban, igen hatékony marketing eszköz.


Do you want massive traffic?
Scelerisque augue ac hac, aliquet, nascetur turpis. Augue diam phasellus odio lorem integer, aliquam aliquam sociis nisi adipiscing hacac.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul bela
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvajhsU2NITzJtTTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
* we never share your details with third parties.